1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. 17. Diyanet İşleri Başkanı Görmez’den KTÜ’ye Ziyaret

17. Diyanet İşleri Başkanı Görmez’den KTÜ’ye Ziyaret

Trabzon Üniversitesi tarafından Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Prof. Dr. Osman Turan Kültür ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen “Türkiye Hadis İhtisas Toplantısı”na katılan

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


17. Diyanet İşleri Başkanı Görmez’den KTÜ’ye Ziyaret

17. Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Mehmet Görmez, toplantının ardından KTÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı’yı ziyaret etti. Programın ardından gerçekleşen ziyarette, Prof. Dr. Görmez’e Trabzon Valisi Aziz Yıldırım, Trabzon Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ahmet Yüksel Gülay, Trabzon Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Emin Aşıkkutlu, Trabzon İl Müftüsü Selami Aydın ve Prof. Dr. Nihat Tosun eşlik etti.

Prof. Dr. Görmez, üniversitelerin toplumsal gelişimindeki önemine değinerek Karadeniz Teknik Üniversitesi’nin bu alandaki çalışmalarını takdir ettiğini belirtti. Rektör Prof. Dr. Hamdullah Çuvalcı ise KTÜ’nün, eğitimde kaliteyi artırmaya yönelik projeler ile topluma daha güçlü bir bağ kurma misyonuyla hareket ettiğini vurguladı.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çektirilmesinin ardından sona erdi.

17. Diyanet İşleri Başkanı Görmez’den KTÜ’ye Ziyaret

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!