1. Haberler
  2. Gündem
  3. 18.Bölge Eczacılar Odası Başkanı Cetin KANSIZ’ın Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

18.Bölge Eczacılar Odası Başkanı Cetin KANSIZ’ın Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Milletimizin tarihte eşi benzeri görülmemiş kahramanlık destanları yazarak gerçekleştirdiği Milli Mücadelenin en önemli günü olan 19 Mayıs 1919 “Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı” nın 101’ inci yıldönümünü kutlamanın gururu ve heyecanı içindeyiz.

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarihimizin dönüm noktalarından biri olan 19 Mayıs 1919’da Büyük Önder Atatürk’ün Samsun’da başlattığı özgürlük hareketi, tüm yurdumuza yayılmış, halkımızın azim ve kararlığıyla hep birlikte verilen mücadele sonucunda büyük zafere ulaşılmıştır.

Covid-19 salgını sebebiyle evlerimizde olacağımız bu bayram evlerimizin cam ve balkonlarını Şanlı Bayrağımız ile donatarak bayramın coşkusunu hep birlikte yaşayalım. 

Bu duygu ve düşüncelerle, başta Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Aziz Şehitlerimizi rahmet ve şükranla anıyor, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramını kutluyorum.
 

18.Bölge Eczacılar Odası Başkanı Cetin KANSIZ’ın Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Mesajı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!