Namaz vakitleri — TRABZON
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına sert tepki gösterdi.

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına sert tepki gösterdi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun ABD’den aldığı son talimatlar doğrultusunda harekete geçtiğini ifade eden Milletvekili Ayvazoğlu “yıkıcı muhalefet anlayışının temsilcilerinden Kemal beyin hedefinde bu defa Emniyet ve Jandarma güçlerimiz var" dedi.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Milletvekili Bahar Ayvazoğlu sözlerine “Türkiye`ye ABD gezisinde uğradığı hamburgercideki efendilerinin gözüyle, bir an önce durdurulması, alt edilmesi gereken bir düşman gözüyle bakan Kılıçdaroğlu’nun devletimizin güvenliğinden sorumlu kurumları Emniyet Genel Müdürlüğü ve Jandarma Genel Komutanlığı hakkındaki iftiraları kabul edilemez çirkinlikte olduğu gibi CHP’nin mevcut yönetimi eliyle nasıl bir ihanet yuvasına dönüştürüldüğünün de en açık ispatıdır. Kılıçdaroğlu`na Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin ordusunu kimyasal silah kullanmakla itham eden Kandil`deki terör ağalarının masalarını koruyup kollamak kesmemiş olacak ki şimdi de polisimizi, jandarmamızı uyuşturucu kaçakçılığıyla itham ediyor. Ne diyelim? Allah`ından bul!”

Dünün iyi yada kötü ama tarihsel ilkelerine bağlı `Ulusalcı` söylemleriyle malum CHP`si gidip yerine küresel güç odaklarının taşeronu, mandacı, batıcı, kapalı kapılar arkasından terör örgütleriyle iş tutan, Türkiye`yi karşıya alan bir yapının geldiğini söyleyen Milletvekili Ayvazoğlu açıklamasını “Ve hep söylediğimiz gibi ülkemizin en büyük eksiklerinden biridir yerli, milli ve demokratik bir muhalefet” diye noktaladı.

AK Parti Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarına sert tepki gösterdi.

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!