1. Haberler
  2. Gündem
  3. AKÇAABAT BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

AKÇAABAT BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Belediye çalışmalarını yerinde inceliyor.

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akçaabat İlçesinde doğalgaz altyapı çalışmaları dolayısıyla bozulan yollarda onarım çalışmaları devam ediyor.

Fen işleri Müdürlüğü ekipleri, belirlenen programlar dâhilinde mahallelerimizde; parke, asfaltlama, sathi kaplama, beton yol, bordür, kaldırım yapımı çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Vatandaşların ve ulaşımın olumsuz yönde etkilenmemesi için büyük bir gayret sarf etmekte olduklarını ifade eden Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim; “Belediyemiz Fen İşleri Müdürlüğü çalışmaları kapsamında, ilçemiz Yaylacık Mahallesi’nde doğal gaz altyapı çalışması dolayısıyla bozulan yollarda bakım ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. Ayrıca Akpınar, Şinik, Derecik Mahallerimizde Sathi kaplama çalışmaları yaptık. Darıca Akçakale Mersin Mahallerimizde de planlı şekilde devam eden çalışmalarımız var. Plan ve program dahilinde çalışmalarımız aralıksız devam edecektir.” Dedi.

AKÇAABAT BELEDİYESİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!