AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİNDEN İL MÜFTÜLÜĞÜNE ZİYARET

featured
Google'da Abone Ol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrasya Bası Yayın Birliği Trabzon Şubesi Trabzon İl Müftüsü İsmail Çiçek beyi ziyaret etti.

Ziyaretle ilgili, bilgi veren Avrasya Basın Yayın Birliği Trabzon Şube Başkanı Cemal Yıldız şöyle dedi.

Sayın Müftümüzü Trabzon’a geldiğinde ziyaret etme fırsatı bulamadık. Geçelerde de Sayın Müftümüz İsmail Çiçek beyin Muhterem babaları Rahmetli olmuştu hem hoş geldin hem de Başsağlığı ziyaretinde bulunduk.

Güzel ve verimli bir sohbet eşliğinde geçen ziyarette Sayın Müftümüz yapmış oldukları çalışmalardan bahsetti.

İl Müftüsü Sayın İsmail Çiçek de şöyle dedi.

Avrasya Basın Yayın Birliğinin ziyaretinden memnuniyet duyduk. Basının bir kolunun böyle ilgili olması bizleri memnun etmiştir.

2025 yılında da başlayan üniversite gençliğine yönelik çalışmalarımız devam etmektedir.

Üniversite gençleri ile olan kitap oku- yorum projesi, devam etmekte. Bu eğitim sonrası başarılı olan öğrencilere burs verilmektedir.

Ayrıca yakın zamanda tüm camilerde akşamları cemaate yönelik Aile ile ilgili eğitimlere başlayacağız. Maksadımız aile yapımızı daha da güçlü kılmak. Dedi.

Toplumsal konularda beklentilerimizin dile getirildiği, Manevi anlamda birlikte yapabileceğimiz faaliyetlerin konuşulduğu kültürel konularda fikir alışverişinde bulunulan ziyaret Cemal Yıldız’ın Geldim, Geçtim, Gidiyorum adlı şiir kitabını İl Müftüsü Sayın İsmail Çiçek beye  hediye etmesiyle son buldu.

AVRASYA BASIN YAYIN BİRLİĞİNDEN İL MÜFTÜLÜĞÜNE ZİYARET
Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!