1. Haberler
  2. Asayiş
  3. AVRASYA PSİKOLOJİ KULÜBÜ, PSİKOLOGLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

AVRASYA PSİKOLOJİ KULÜBÜ, PSİKOLOGLAR GÜNÜNÜ KUTLADI

MAMEGHANİ; İŞİNİ AŞKLA YAPAN TÜM PSİKOLOGLARIN GÜNÜ KUTLU OLSUN

featured
Google'da Abone Ol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Avrasya Üniversitesi Psikoloji Kulübü 10 Mayıs Psikologlar gününde iftar yemeği düzenledi. İlk kez Avrupa’da 10 Mayıs 2008 yılında kutlanan Psikologlar Günü resmileşmemesine rağmen, her yıl 10 Mayıs’ta büyük bir çoğunluk tarafından kabul görüp kutlanıyor.

Yomra ilçesinde bulunan Kumsal kafedeki İftar yemeğine katılan Avrasya Üniversitesi Psikoloji Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Shiva Mameghani buradaki konuşmasında ‘’Bu özel günde burada buluşmamıza vesile olan tüm öğrencilerimizi kutluyorum. Öğrencilerimizin alanında uzman, meslek etiğine uygun, iyi psikologlar olacağına inancım tamdır. Hayallerinin peşinden koş, başkalarının da hayallerinin peşinden koşması için onlara destek ol, gün bizim günümüz. Emekle, sabırla, insanların hayatlarına dokunan, işini aşkla yapan bütün Psikologlar ve bu yola çıkmış bütün Psikolog adayları, günümüz kutlu olsun’’ dedi.

İftar programına Psikoloji Bölümü akademisyenleri ve öğrencileri büyük ilgi gösterdi. Etkinliğin sonunda pasta kesilerek fotoğraf çektirildi.

AVRASYA PSİKOLOJİ KULÜBÜ, PSİKOLOGLAR GÜNÜNÜ KUTLADI
Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!