1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. BABAR,’DÖN GEL’LE DÖNDÜ

BABAR,’DÖN GEL’LE DÖNDÜ

Usta gazeteci Habib Babar,uzun bir aradan sonra, ‘Aşkın Sayfası/Ağlama Gülüm’isimli albümüyle yeniden müzik dünyasına merhaba demeye hazırlanıyor.

featured
Google'da Abone Ol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Usta gazeteci Habib Babar,uzun bir aradan sonra, ‘Aşkın Sayfası/Ağlama Gülüm’isimli albümüyle yeniden müzik dünyasına merhaba demeye hazırlanıyor.

Bugüne kadar birçok reality programının koordinatörlüğü ve muhabirliğini yapan hatta reality programların Süpermen’i olarak adlandırılan usta gazeteci Habib Babar,Samet Akkuş’un yönetmenliğini yaptığı türkü albümünün çalışmasını tamamladı.

DÖN GEL’E KLİP

Usta gazeteci Babar,’Haberin Var m’isimli türküsüyle büyük çıkış yakalayan Muharrem Özdemir’in ‘Dön Gel’türküsüne klip çekti.Albümde 7 türküye yer verdiğini belirten Babar, ‘Yapımcım Rahmi Akkuş’unda  büyük bir titizlik gösterdiği albümüm Akademi Müzik Prodüksiyon etiketiyle Müzik marketlerdeki yerini alacak.Albümüm büyük çıkış yakalayacak’dedi.

BABAR,’DÖN GEL’LE DÖNDÜ
Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!