1. Haberler
  2. Sağlık
  3. Başkan Çebi Asker Uğurlama Törenine Katıldı

Başkan Çebi Asker Uğurlama Törenine Katıldı

featured
Google'da Abone Ol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon’un Araklı ilçesi belediye kültür salonun asker uğurlama töreni gerçekleştirildi. Törene Araklı Belediye Başkanı Recep Çebi, Araklı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü İsmail Küçükdurmuş, Yeşilce mahalle muhtarı İdris Özderya, vatandaşlar ve askere gidecek olan gençlerin yakınları katılım sağladı.

Programda, saygı duruşunda bulunuldu, İstiklal Marşı okundu, Kur’an-ı Kerim tilaveti yapıldı.

Belediye Başkanı Recep Çebi, burada yaptığı konuşmada, yurdun dört bir tarafına gençlerin gideceğini belirterek, hayırlı yolculuk ve iyi teskereler dileğinde bulundu.

Askere gidecek gençlerin burada kalan aileleri ile ilgileneceklerini aktaran Çebi, “Onların gözleri arkada kalmasın. Buradaki yakınları bizim güvencemiz altındadır. Onların 7/24 yanlarında olacağız. Onlarla ilgili yapmamız gereken ne varsa yapacağız. Emin olsunlar rahat olsunlar.” diye konuştu.

Başkan Çebi Asker Uğurlama Törenine Katıldı
Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!