Namaz vakitleri — TRABZON
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Magazin
  3. BENİM EĞLENCEM SAHNE

BENİM EĞLENCEM SAHNE

Stüdyo Trio yapımcılığında söz ve müziği kendisine ait olan “Savura Savura” isimli tekli şarkısıyla güzel yorumcu Nuray müzik severlerle buluştu. 

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

BENİM EĞLENCEM SAHNE

“Savura Savura” isimli eserin aranjör koltuğunda 3 başarılı isim Ferhat Uçar, S.Uğur Özcan, Deniz Arslan otururken ortak çalışmanın üstün performansını da sergilediler. “Savura Savura” isimli şarkının Klip yönetmenliğini Melih Kahveci üstlenirken, İzmit Gölcük nüzvetiye köyünde doğal güzelliklerinde tamamlandı. Özel yaşantısında eğlence aramadığını bununda kişileri şaşırttığını ifade eden güzel yorumcu Nuray “Ben en güzel eğlenceyi sahnede yaşıyorum. Beni sevenlerle şarkılar söyleyip oynuyoruz. Başka eğlence tarzıda beni mutlu etmiyor. Birde benim yazdığım ve seslendirdiğim eserleri milyonlar söyledi mi değmeyin keyfime, başka ne isterim” dedi. Sahne repertuarını ve yazdığı şarkıları kendi hayatından esintiler olarak nitelendiren Nuray, bir sanatçının içindeki fırtınayı sormanıza gerek yok, sahnede dinleyin yeter vurgusunu yaptı.

NURAY “SAVURA SAVURA” KLİP LİNK

BENİM EĞLENCEM SAHNE

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!