1. Haberler
  2. Spor
  3. Bizim için önemli olan lig maçları

Bizim için önemli olan lig maçları

Teknik Direktörümüz Bahaddin Güneş, Bitexen Düzcespor maçı sonrası medya merkezimize açıklamalarda bulundu.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Bizim için önemli olan lig maçları

Kupada Düzcespor’u elediklerini fakat kendileri için önemli olanın lig olduğunu ifade eden Güneş, “Kupa maçında hem fazla forma şansı bulamayan hem de sakatlıktan çıkan oyuncularımızın durumunu gördük. Kupa maçını geride bırakıp hafta sonu deplasmanda oynayacağımız Serik maçının hazırlıklarına start vereceğiz” dedi.

Takımda sakat oyuncuların fazla olduğunu da kaydeden Güneş şu ifadeleri kullandı: “Kupa maçında da 3 oyuncumuz sakatlandı. Bu oyuncuların durumlarına bakacağız. Zor bir rakiple oynayacağız. 9 haftadır kaybetmeme alışkanlığımızı Serik maçında da sürdürmek istiyoruz. Sahada oynayacak olan oyuncularımın bu işin üstesinden de geleceğine inanıyorum”

Bizim için önemli olan lig maçları

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!