Namaz vakitleri — TRABZON
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. Bu öğrencilerde hayat var..

Bu öğrencilerde hayat var..

Google'da Abone Ol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Trabzon Pelitli Ahmet Can Bali Anadolu Lisesi Türk Halk Müziği Korosu, Hamamizade İhsanbey Kültür Merkezi’nde muhteşem bir konsere imza attı. Pelitli Mahallesi’nin akın ettiği gecede muhteşem türküler seslendiren öğrenciler ayakta alkışlandı.

Şef Selda Aydın yönetiminde ‘Bir Nisan Rüzgarı’ adı altında gerçekleştirilen türkü gecesinde sahne alan dev koro, birbirinden güzel eserler seslendirdi.

Maçka Belediye Başkanı Koray Koçhan, Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse, Arsin İlçe Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Gürsel Bektaş, Pelitli Ahmet Can Bali Anadolu Lisesi Müdürü Güngör Özkan, Trabzon’daki bazı okul öğretmenleri, öğrenciler ve Pelitli Mahallesi sakinlerinin izlediği programın birinci bölümünde Anadolu’yu karış karış gezen korist ve solistler ikinci bölümde ise tam bir Karadeniz rüzgarı estirdi.

Türkülerin arasına serpiştirilen Zeybek ve Horon gösterilerinin ayrı bir renk kattığı programın sonunda gecenin mimarı koro şefi, müzik öğretmeni Selda Aydın’a çiçek ve plaket takdim edildi.

Ortahisar İlçe Milli Eğitim Müdürü Şükür Köse ve Okul Müdürü Güngör Özkan 6 ay gibi bir sürede başarıyla hazırlanan programda tüm emeği geçenleri tebrik etti.

Gecede ayrıca Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından düzenlenen Gençler Kültür ve Sanat Yarışmaları Karadeniz Bölge finalinde 1.olan okul öğrencilerinden Serenay Topal’ın okuduğu ‘Mehmet Toprak Oldu’ şiiri de büyük beğeni topladı. Topal, Önümüzdeki günlerde Ankara’da yapılacak olan Türkiye finallerinde Trabzon’u temsil edecek.

Bu öğrencilerde hayat var..
Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!