1. Haberler
  2. Spor
  3. BÜYÜKŞEHİR AMPUTE’DEN, SAKARYA’YA ALTIN GOL

BÜYÜKŞEHİR AMPUTE’DEN, SAKARYA’YA ALTIN GOL

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Kulübü, Ampute Süper Ligi’nin 15. haftasında Sakarya Bedensel Engelliler Spor Kulübü’nü son dakikada bulduğu golle 1-0 mağlup etti.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


BÜYÜKŞEHİR AMPUTE’DEN, SAKARYA’YA ALTIN GOL

Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Kulübü, Ampute Süper Ligi’nin 15. haftasında Sakarya Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Zorlu geçen mücadelede Trabzon temsilcisi, son dakikalarda Emin Tiyaki’nin kaydettiği altın değerindeki golle sahadan 1-0 galip ayrıldı. Bu kritik galibiyetle Trabzon ekibi, puanını 34’e çıkararak zirve mücadelesini sürdürdü. Maçın ardından açıklamalarda bulunan Trabzon Büyükşehir Belediyesi Ampute Futbol Kulübü Antrenörü Faruk Kuduban, oyuncularının performansını överek, “Takımımız zorlu bir rakibe karşı sahada büyük bir mücadele sergiledi. Oyuncularımın azmi ve disiplini bizi bugün zafere taşıdı. Zirve yolunda her maç bizim için final niteliğinde ve oyuncularımız bunu sahada gösteriyorlar” dedi.

BÜYÜKŞEHİR AMPUTE’DEN, SAKARYA’YA ALTIN GOL

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!