Namaz vakitleri — TRABZON
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. BÜYÜKŞEHİR İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

BÜYÜKŞEHİR İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

Kadınlara verdiği önemi gerek projeleri gerekse de söylemleriyle her fırsatta ortaya koyan Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, örnek olmaya devam ediyor.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Büyükşehir Belediye Meclisi haziran ayı toplantılarının 3’üncü oturumu, Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu başkanlığında başladı. Başkan Zorluoğlu daha sonra oturum başkanlığını bir süre önce göreve seçilen Meclis Başkan Vekili Seda Beşir’e devretti.  

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, haziran ayı toplantılarının 3’üncü oturumunda salonda bulunan Meclis üyeleri, ilçe belediye başkanları, Büyükşehir Belediyesi ve TİSKİ Genel Müdürlüğünün üst yöneticileri ve basın mensuplarını selamlayarak oturumun açılışını yaptı. Tarihi bir anın yaşandığı oturumda, Büyükşehir Belediye Meclisi’ni ilk kez bir kadın Meclis Başkan Vekili yönetti. 

OTURUM BAŞKANLIĞINI SEDA BEŞİR’E DEVRETTİ  
Toplantının açılışında konuşan Başkan Zorluoğlu, “Trabzon Büyükşehir Belediyesi ve Trabzon şehri, birçok kendine münhasır özelliklerinin yanında geçtiğimiz başkanvekili seçimlerinde yerel yönetimler alanında da ilklerden birini gerçekleştirmiş ve Büyükşehir Belediye Meclisinde başkan vekillerinden birini sizlerin kararıyla bir kadın üyemize vermiştik. Bu durum kamuoyunda da olumlu bir etki yapmış, kadınlara fırsat eşitliği tanınması bakımından da sembolik de olsa ciddi bir anlam ifade eden bir güzel karardı. Ben bu Meclis oturumunda yerimi Seda Beşir Hanımefendiye vermek istiyorum” diyerek oturum başkanlığını Meclis Başkan Vekili Seda Beşir’e devretti.  

GÜNDEM MADDELERİ KABUL EDİLDİ
Trabzon Büyükşehir Belediye Meclisi haziran ayı toplantılarının 3’üncü oturumunda 2 gündem dışı teklif gündeme alınarak İmar ve Bayındırlık Komisyonu’na havale edildi.  Meclis toplantısında, Plan ve Bütçe Komisyonu’ndan gelen 2 ve İmar ve Bayındırlık Komisyonu’ndan gelen 3 madde olmak üzere toplam 5 madde müzakere edildi. Toplantı, Meclis üyelerinin oylarına sunulan gündem maddelerinin kabul edilmesinin ardından sona erdi.

BÜYÜKŞEHİR İLKLERİ GERÇEKLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYOR

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!