1. Haberler
  2. Gündem
  3. BÜYÜKŞEHİRDEN BÜYÜK DESTEK

BÜYÜKŞEHİRDEN BÜYÜK DESTEK

Kızılay tarafından başlatılacak olan "Anca Beraber Kanca Beraber" kan bağışı kampanyasına Trabzon Büyükşehir Belediyesinden destek.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


BÜYÜKŞEHİRDEN BÜYÜK DESTEK

Tüm dünyayı etkisi altına alan pandemi şartları nedeniyle durma noktasına gelen kan bağışlarına destek amacıyla başlatılan “Anca Beraber Kanca Beraber” kampanyası 11 Ekim 2021 Pazartesi günü başlıyor.
Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzonspor Kulübü, Ortahisar Belediyesi ve Kızılay tarafından başlatılacak olan kampanyada bağışçılara çeşitli hediyeler sunulacak. 
Kan bağışında bulunmak isteyen tüm vatandaşlarımız iki hafta süreyle Trabzon Atatürk Alanı  15 Temmuz Hürriyet ve Şehitler Parkı’nda kurulacak Kızılay kan alma platformunda bağışta bulunabilecekler.
“Anca Beraber Kanca Beraber” kampanyası için iki kişi getiren vatandaşlara bir adet bordo mavi forma diğer iki kişiye ise özel olarak hazırlanmış kalem ve ajanda hediye edilecek. 11– 24 Ekim 2021 tarihleri arasında saat 11.00 ile 19.30’da kan verme işlemi gerçekleştirecek tüm vatandaşlarımıza şimdiden teşekkür ediyoruz.

BÜYÜKŞEHİRDEN BÜYÜK DESTEK

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!