Namaz vakitleri — TRABZON
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. Deva Partisi  Trabzon İl Başkanlığı  Kadın Çalışmaları Başkanı  Hatice Karaman ”Her Can İçin Bir Fidan”

Deva Partisi  Trabzon İl Başkanlığı  Kadın Çalışmaları Başkanı  Hatice Karaman ”Her Can İçin Bir Fidan”

Deva Partisi  Trabzon İl Başkanlığı Kadın Çalışmaları Başkanı Hatice Kahraman Ekşi 8 Mart Kadınlar günü dolayısıyla açıklama yaptı. 

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Toplumsal cinsiyet eşitliği, sosyal adalet ve güçlü bir toplum için kadının sosyal ve ekonomik durumunun sağlamlaştırılması bir zorunluluktur. Bunu sağlamak için, kadının eğitiminin, çalışma imkanlarına kavuşmasının, psikolojik taciz ve şiddete karşı korunmasının, yasalar önünde sağlanan eşitliğin toplumsal hayatın her alanı ile karar alma ve yönetim mekanizmalarına taşınmasının önemli olduğuna inanıyoruz.

DEVA PARTİSİ KADINDIR 

Demokrasi  ve  Atılım  Partisi  %35  kadın  kotası  ile  Türkiye’deki siyasi  partiler içerisinde en yüksek orana sahiptir. Kadınların siyasal katılımını engelleyen,  zorlaştıran toplumsal ön yargıları aşmak öncelikli hedeflerimiz arasındadır.  Kadınlar karar alma mekanizmalarının her kademesinde  yer alabilmelidirler.  Partimiz, kadınların ve erkeklerin toplumsal yaşamın her alanında eşit katılımlarını esas alan toplumsal cinsiyet eşitliğini temel almaktadır. Demokrasi ve Atılım partisi eşitliği,  adaleti, özgürlüğü esas alan çoğulcu bir  yaklaşımı benimsemektedir.

HER CAN İÇİN BİR FİDAN

Ülkemizde son yıllarda kadına karşı şiddet ve kadın cinayetlerinin sayısının hızla arttığını görüyoruz buna dikkat çekmek için DEVA Partisi Kadın Politikalarından Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Elif Esen’in başlattığı hareket ile 81 ilde öldürüldüğü tespit edilen 301 kadın için 301 fidan dikerek, adlarını yaşatacağız.Tüm kadınlarımızın huzur içinde yaşadığı,ÖLDÜRÜLMEDİĞİ, bir hayatı paylaşmak ümidiyle tüm kadınlarımızın  bu anlamlı gününü kutluyoruz.

                                                                                                                       
                                                                                                                             
   Hatice Kahraman Ekşi

Deva Partisi  Trabzon İl Başkanlığı  Kadın Çalışmaları Başkanı  Hatice Karaman ”Her Can İçin Bir Fidan”

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!