1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TRABZON’DA KUTLANDI

DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TRABZON’DA KUTLANDI

Çevrenin önemine ve korunmasına dikkat çeken 1-7 Haziran Türkiye Çevre Haftası ve 5 Haziran Dünya Çevre Günü Trabzon’da kutlandı.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TRABZON’DA KUTLANDI

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından belirlenen “Temiz Deniz, Temiz Dünya” temasıyla Ganita’da gerçekleştirilen etkinliğe Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu, Trabzon Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Vekili Süleyman Gün, İl Jandarma Komutanlığı, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanlığı, İl Sağlık Müdürlüğü ve Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü yetkilileri ve öğrenciler katıldı.
 
DEPREMDE HAYATINI KAYBEDENLER ANILDI
“Temiz Deniz, Temiz Dünya” temalı etkinlikte, depremde hayatını kaybedenlerin anısına denize saygı çelengi bırakıldı. Etkinlik, Sahil Güvenlik Doğu Karadeniz Grup Komutanlığı’na ait dalgıçlar tarafından denizden çıkarılan atıkların öğrenciler ve vatandaşların dikkatine sunulmak üzere sergilenmesinin ardından sona erdi.

DÜNYA ÇEVRE GÜNÜ TRABZON’DA KUTLANDI

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!