1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. Esnaf ve sanatkarlara yabancı dil öğreniminde yüzde 50 indirim imkânı

Esnaf ve sanatkarlara yabancı dil öğreniminde yüzde 50 indirim imkânı

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği (TESOB) ile American Life Dil Okulları arasında indirim anlaşması imzalandı. Anlaşmaya göre TESOB üyeleri ve birinci derecede  aile fertleri yabancı dil eğitimini yüzde 50’ye varan oranlarla indirimli alabilecek.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Esnaf ve sanatkarlara yabancı dil öğreniminde yüzde 50 indirim imkânı

İndirim anlaşması TESOB Başkanı Metin Kara ve American Life Dil Okulları Trabzon Temsilcisi Emrah Yücesan arasında imzalandı. Yücesan, anlaşmaya göre TESOB üyesi esnaf ve sanatkârlar ile birinci derecede aile fertlerinin yetişkin gruplarında İngilizce eğitimlerinden yüzde 50, Almanca eğitimlerinden yüzde 30, çocuk gurubu eğitimlerinden de yüzde 25 indirim avantajı ile faydalanabileceğini söyledi.

TESOB Başkanı Metin Kara, esnaf ve sanatkârlar için yeni imkânlar yaratmaya devam ettiklerini vurgulayarak, “İmzaladığımız indirim anlaşmasıyla esnaf ve sanatkârlarımıza ve çocuklarına güzel bir imkân sağlamış olduk. Turizm şehri olan Trabzon’da yabancı dil öğrenmenin önemini hepimiz biliyoruz” dedi.

Esnaf ve sanatkarlara yabancı dil öğreniminde yüzde 50 indirim imkânı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!