1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. FİSKOBİRLİK’TEN ORTAKLARA ÖZEL FİYAT

FİSKOBİRLİK’TEN ORTAKLARA ÖZEL FİYAT

Fiskobirlik'ten alım sezonu başlangıcında ortaklarına müjdeli haber geldi.

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fiskobirlik’ten alım sezonu başlangıcında ortaklarına müjdeli haber geldi. FİSKOBİRLİK ortağı olan tüm üreticilerin ürünleri piyasa fiyatının 50 kuruş üzerinde kooperatifler tarafından alınacak.

FİSKOBİRLİK Yönetim Kurulu Başkanı Lütfi Bayraktar yaptığı açıklamayla FİSKOBİRLİK’e ortak olan üreticilerin ürünlerinin, %50 randıman hesabı usulüne göre hesaplanarak, piyasada oluşan fiyatın 50 kuruş üzerinde, Birliğe üye kooperatifler tarafından alım işlemlerinin gerçekleştirileceğini duyurdu.

Bayraktar açıklanmasında “Geçtiğimiz günlerde yeni bir kampanya başlattık. Tüm fındık üreticilerimizin FİSKOBİRLİK’e ortak olmasını, fındığına ve birliğine sahip çıkmasını istiyoruz. Fiskobirlik bir üretici birliği, Fiskobirlik ne kadar güçlü olursa üreticilerimizde o kadar güçlü olur. Üreticilerimiz Birliğini sahiplendiği sürece, Fiskobirlik piyasada daha güçlü konuma gelir. Birlik kalkınırsa üreticilerimiz de kalkınır. Bu nedenle tüm üreticilerimizi bunun bilinciyle hareket etmeye, Fiskobirlik’e ortak olmaya ve fındığını Fiskobirlik’e vermeye davet ediyoruz.” dedi.

Yeni ortak kampanyası ile ilgili çalışmaların ilerleyen günlerde de süreceğini dile getiren Bayraktar, bu yönde üreticileri ortak olmaya teşvik edecek çalışmaların hız kesmeden devam edeceğini söyledi.

Yeni fındık sezonunun tüm üretici ve ortaklar için bereketli olması temennisinde bulunan Bayraktar; “Fiskobirlik olarak faaliyet gösterdiğimiz her bölgede fındık alımı için hazırız. Kooperatiflerimiz ve Birliğimiz bu yöndeki çalışmalarını eksiksiz olarak tamamladı. Şimdi sıra üretici ve ortaklarımızda” dedi.

FİSKOBİRLİK’TEN ORTAKLARA ÖZEL FİYAT

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!