Namaz vakitleri — TRABZON
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Halim Yılmaz AK Parti Trabzon’dan milletvekili aday adaylığını açıkladı

Halim Yılmaz AK Parti Trabzon’dan milletvekili aday adaylığını açıkladı

AK Parti Trabzon eski Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz, Genel Seçimlerde AK Parti’den Trabzon Milletvekili olmak için aday adayı oldu. 

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Halim Yılmaz AK Parti Trabzon'dan milletvekili aday adaylığını açıkladı

AK Parti Trabzon Eski Gençlik Kolları Başkanı Halim Yılmaz, bugün AK Parti’den 28. Dönem Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı

AK Parti İl Başkanlığı’na adaylık başvurusunda bulunan Yılmaz, ardından bir basın toplantısı düzenledi.
Partililerin yoğun desteğiyle birlikte aday adaylığını açıklayan Yılmaz, “Ömrümü verdim. Yıllarımı verdim, çocukluğumdan itibaren bağlı olduğun davam. Bu yolda yürüdüm, bu yolda gayret ettim. Şimdi milletime hizmet etmek, devletime hizmet için bir yola koyuldum” dedi.
Yılmaz, ilk olarak kendisini tanıtarak başladığı konuşmasında, ardından özetle şu ifadeleri kullandı: 

“Ben buranın çocuğuyum. Ne yaparsam yapayım, hep daima çalıştım, bir taraftan okullarımı okudum. Milletime, devletime, aileme faydalı olmaya çalıştım.  Üniversite yıllarında siyasi hayatıma başladım. Mehmet Karaoğlu başkanımızın il yönetiminde yönetim kurulu üyesi, ardından çeşitli görevlerde bulundum. 2015 yılında İl Gençlik Kolları Başkanı olarak, görev aldım.”
ÇOK ZOR DÖNEM YAŞADIK

”2015 yılından sonra çok zor dönem yaşadık. Çok hareketli bir siyasi dönemde. 2015 Şubat ayında İl Gençlik Kolları Başkanı olduktan sonra 30 Haziran seçimleri vardı. Biz sahaya çıktık. Ardından Haziran seçimleri bittikten sonra biliyorsunuz bir dönem yaşadık. Hemen ardından Kasım seçimleri ilan edildi. Şubat, Mart ayında başladığımız seçim dönemi Kasım’a kadar devam etti.  2016 yılında 15 Temmuz Darbe Girişimi yaşadık. Ortahisar Gençlik Kollarımızda görev yapan Sedat Kaplan kardeşimiz, Ankara’da Milli Savunma Bakanlığının önünde o gece şehit düşmüştür. Bu böyle, asil bir teşkilattır. Partimle devamlı sahada olduk. Çarşıda, pazarda, sokakta, üzerimdeki sıfatın ağırlığını bilerek o şekilde insanlarla konuştum, yardımcı olmaya çalıştım. Bu kutlu yolda, şimdi milletvekili adayı adayı oldum.”

TRABZON’UN EFSANE MİLLETVEKİLİ OLACAĞIM

”Ben şu anda hepinizin huzurunda yemin ediyorum, hepimizin huzurunda iddia ediyorum. Halim Yılmaz eğer milletvekili seçimlerinde listeye girer, milletvekili seçilirse Trabzon’un efsane milletvekili olacağımı iddia ediyorum. Bir iddiada daha bulunuyorum. Bir dönem sonunda sokakta, pazarda, çarşıda, Şalpazarı, Beşikdüzü, Of’ta kendisini ispatlamamış adam olursam, bir daha siyaset yapmayacağımı iddia ediyorum.”


 

Halim Yılmaz AK Parti Trabzon’dan milletvekili aday adaylığını açıkladı

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!