1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. JANDARMADAN HAYVANLARA YEM BIRAKILDI

JANDARMADAN HAYVANLARA YEM BIRAKILDI

Rize’de görev yapmış önemli bürokratlardan bugünkü Hakkâri Vali ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık ağır hava şartları altında aç kalmamaları için yaban hayatta bulunan hayvanların yemlenmesi için Hakkâri Jandarmasını görevlendirdi.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


JANDARMADAN HAYVANLARA YEM BIRAKILDI

İSMET KÖSOĞLU

Hakkâri İl Jandarma Komutanlığı Çevre, Doğa ve Hayvanları Koruma Tim Komutanlığınca olumsuz hava koşulları nedeni ile doğada yiyecek bulmakta zorlanan yaban hayvanları ve sokak hayvanları için yem bırakma çalışması yapıldı. Karla kaplı alanlarda yiyecek bulmakta zorluk çeken yaban hayatta yaşayan hayvanların aç kalmaması için yiyecek malzemesi bırakıldı. Yiyecek olarak toplanan yemek artıkları, kemikler ve kuru gıdaların bırakıldığı açıklandı.

JANDARMADAN HAYVANLARA YEM BIRAKILDI

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!