Namaz vakitleri — TRABZON
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Kültür
  3. Kar yüzünden tırlar yollarda kaldı

Kar yüzünden tırlar yollarda kaldı

Bayburt'ta onlarca tır mahsur kaldı.

Google'da Abone Ol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kar yağışı ve tipi yüzünden dün akşam saatlerinde ulaşıma kapanan ve bugün sabah saatlerinde trafiğe açılan Kop Dağı Geçidi’nde çekici türü araçların geçişine kontrollü olarak izin veriliyor. 

Bölgede güvenlik önlemi alarak sürücüleri zincir takmaları konusunda uyaran trafik ekipleri çekici araçların geçişini kontrollü olarak sağlıyor. Bayburt 21 Şubat Sanayi Sitesi’nde yaklaşık 2 kilometre boyunca araç kuyrukları oluştu. 

Trabzon istikametinden Bayburt üzerinden Erzurum yönüne gitmek isteyen şoförler yaklaşık 20 saattir yolun açılmasını beklediklerini kaydetti. 

Öte yandan kentte 100 köy yolunun ulaşıma kapalı olduğu İl Özel İdaresi ekiplerinin çalışmalarının sürdüğü öğrenildi. 

Kar yüzünden tırlar yollarda kaldı
Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!