Reklam

Reklam
Reklam
Haberim Hamsi | Trabzon Haber

KAYA GENÇLERLE BULUŞACAK

Trabzon Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, gençlerle buluşmaya hazırlanıyor!

KAYA GENÇLERLE BULUŞACAK


KAYA GENÇLERLE BULUŞACAK

12 Şubat Çarşamba günü saat 17:30’da Ortahisar Belediyesi Çok Amaçlı Salon’da gerçekleştirilecek olan “Ortahisar Gençlik Buluşması” programı, gençlerin fikirlerini özgürce paylaşabileceği ve sorularını doğrudan iletebileceği bir platform olacak.
Ahmet Kaya, bu özel buluşmada gençlerin her türlü düşüncesine değer verdiğini vurgulayarak, tüm gençleri programa davet ediyor. Siyasi partilerden sivil toplum örgütlerine, üniversitelerden liselere kadar tüm gençlerin katılımına açık olan bu programda, gençlerin özgürce soru sorabilmesi ve fikirlerini paylaşabilmesi için samimi bir ortam oluşturulacak.
Programın moderatörlüğünü üstlenecek olan Tuncay Lakot eşliğinde gerçekleşecek buluşmada, gençlerin geleceğe dair beklentileri, sorunları ve çözüm önerileri masaya yatırılacak. Ahmet Kaya, gençlerin dinamizmini ve yaratıcılığını önemsediğini belirterek, bu buluşmanın Ortahisar’ın geleceği için önemli bir adım olacağını ifade ediyor.

ZİYARETÇİ YORUMLARI

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu aşağıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

BİR YORUM YAZ

Günebakış Trabzon Haber