1. Haberler
  2. Spor
  3. Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Miniklerin Madalyalarını İmamoğlu Verdi

Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Miniklerin Madalyalarını İmamoğlu Verdi

İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, 658. Kırkpınar Yağlı Güreşleri'ni Edirne Sarayiçi Er Meydanı'nda, Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu ve Edirne Belediye Başkanı Recep Gürkan ile birlikte izledi. 

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tribünler, sevgi gösterilerinde bulundukları İmamoğlu’na sık sık ”Ekrem Başkan” tezahüratlarıyla destek verdi. Kıran kırana geçen ve Ali Gürbüz’ün başpehlivanlığı kazanmasıyla sona eren final maçının ardından ödül törenine geçildi. İmamoğlu, ”Minik 2” kategorisinde dereceye giren üçüncüler Antalya’dan Velihan Arz Antalya, İstanbul’dan Emirhan Giray, ikinci olan Balıkesir’den Necip Bülbül ve birinciliği kazanan Yalova’dan Güvencan Türkoğlu’na teker teker sarılarak madalyalarını verdi.

Kırkpınar Yağlı Güreşlerinde Miniklerin Madalyalarını İmamoğlu Verdi

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!