1. Haberler
  2. Asayiş
  3. MEŞELİK BAHÇE ÇİMENLİ’DE

MEŞELİK BAHÇE ÇİMENLİ’DE

Trabzon’un Çimenli Mahallesi Sosyal Bilimler Lisesi’nin hemen yanında hizmete giren Meşelik Bahçe, bir yanda Karadeniz’in yeşilinin her tonu diğer tarafta da mavi deniz manzarası ile misafirlerini ağırlıyor.

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Enver Tamer ve Murat Dinler kardeşler, kendilerine ait yaklaşık 2 dönüm bahçede kurdukları restoranda, yöreye özgü kahvaltılık çeşitleri ile ızgara çeşitlerini uygun fiyat ve güler yüzlü personel ile hizmete sundu. Amaçlarının para kazanmaktan çok halka hizmet olduğunu ifade eden işletme sahibi Enver Taner Dinler, “Adli Tıp kavşağından yaklaşık bir buçuk kilometre yukarıda eşsiz doğa ve deniz manzarası ve bol oksijen ile halkımızın rahatlıkla nefes alabileceği bahçemizi hizmete sunduk. Bizim amacımız burada para kazanmaktan ziyade dost kazanmak. Halkımız burada rahatlıkla nefesini alıyor. Fiyatlarımız gayet uygundur ve yöremize özgü her çeşit kahvaltı ile ızgara çeşitleri ile hizmetteyiz. Şehrin gürültüsünden bunalan herkesi burada nefes almaya bekliyoruz. Misafirlerimiz farkımızı görecekler” dedi.

BAHATTİN BAŞTÜRK

MEŞELİK BAHÇE ÇİMENLİ’DE

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!