Namaz vakitleri — TRABZON
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Gündem
  3. METİN KAYA GÖZALTINA ALINDI

METİN KAYA GÖZALTINA ALINDI

AK Parti Trabzon İl Başkan adaylığı aylar önce açıklayan ve seçimin son gününe kadar çalışmalarını sürdüren Metin Kaya akşam saatlerinde emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Trabzon İl Başkan adaylığı aylar önce açıklayan ve seçimin son gününe kadar çalışmalarını sürdüren Metin Kaya akşam saatlerinde emniyet güçleri tarafından gözaltına alındı. Kaya adaylığının devam ettiğini belirterek şu açıklamayı yaptı.

Ben bu hırçın toprağın evladıyım.

Burası benim öz yurdum, öz vatanım.

Benim mücadelem hak mücadelesidir, adalet mücadelesidir, üyelerimizin ve delegelerimizin isteklerini, beklentilerini ihtiyaçlarını dile getirme mücadelesidir.

Benim mücadelem Trabzon Mücadelesi ve Türkiye mücadelesidir.

Bizim yaptıklarımız gayet açıktır.

Menfaate göre şekil değiştiren, ilke tanımayan, çizgisi olmayan, ahlaki değerleri bilmeyen kişiler ASLA KAZANAMAZ, BAŞARI SAĞLAYAMAZ, HEDEFİNE ULAŞAMAZ.

Biz doğru olacağız, dik duracağız ki hedefimize varıp kazanmış olalım.

Bu uğurda asla çekinmiyor, korkmuyor ve pes etmiyorum.

Biliyorum ki Allah her zaman hak için halkın yanında olanla beraberdir.

Merhametlilerin en merhametlisinden ümidimi asla kesmedim.

Genel başkanımızın da defaatle söylediği gibi ‘’Kaderin Üstünde Mutlaka Bir Kader Vardır’’ dedim ve buna inandım. Bu inandığım yolda eğilmeden, bükülmeden, korkusuzca dosdoğru hizmet etmeye niyetlendim.

Mücadele etmekten asla vazgeçmedim. Elimden bir şey gelmediği zaman yüce Allah’ıma sığındım. Dualarla beraber yoluma arkadaş aradım.

Sabırsızlığı, tahammülsüzlüğü hiçbir zaman benimsemedim. İnandım ki sabrın sonu selamet olacak.

Yapılan tüm engellemelere rağmen davamdan asla vazgeçmedim ve geçmeyeceğim.

Ben Metin Kaya olarak halkımıza hizmet için, sessizlerin sesi, kimsesizlerin nefesi, siyaset yapmak isteyenlerin hevesi olmak niyetiyle yola çıktım .

Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip ERDOĞAN’ın hedefleri doğrultusunda, Ak Parti Trabzon İl Başkanlığına Adayım…

METİN KAYA GÖZALTINA ALINDI

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!