Namaz vakitleri — TRABZON
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Moda endüstrisine Alım Heyeti desteği

Moda endüstrisine Alım Heyeti desteği

EHKİB, üreticiler ile mümessil firmaları Fashion Prime Fuarı’nda buluşturuyor

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Moda endüstrisine Alım Heyeti desteği

Fashion Prime Fuarı’na EHKİB’ten Alım Heyeti dopingi

 

EHKİB, üreticiler ile mümessil firmaları Fashion Prime Fuarı’nda buluşturuyor

 

EHKİB, 1,5 milyar dolar ihracat hedefine koşuyor

 

EHKİB’ten Fashion Prime Fuarı’nda aynı gün çifte etkinlik

2021 yılında 1,5 milyar dolar ihracat hedefleyen İzmir Moda Endüstrisi, Hırvatistan, Bulgaristan ve Fas’tan ithalatçıları FASHION PRIME Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı’nda İzmir’de ağırlayacak.

Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği, 15-17 Eylül 2021 tarihleri arasında İZFAŞ tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenecek olan FASHION PRIME Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı’na yönelik Alım Heyeti programı gerçekleştirecek. 

Alım Heyeti Programını Ticaret Bakanlığı’nın desteğiyle düzenleyecekleri bilgisini veren Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği Başkanı Burak Sertbaş, Hırvatistan, Bulgaristan ve Fas’tan gelecek ithalatçılarla, İzmirli ihracatçı firmaların 15 Eylül 2021 Çarşamba günü 10.30-17.00 saatleri arasında Fuar İzmir B holünde yer alan F-143 no’lu Ege İhracatçı Birlikleri (EİB) Lounge Alanında ikili görüşmeler yapacağını kaydetti. 

Ege Hazırgiyim ve Konfeksiyon İhracatçıları Birliği olarak, 2021 yılı sonu için 1,5 milyar dolar ihracat hedefleri olduğuna işaret eden Sertbaş, “2021 yılının Ocak – Ağustos döneminde ihracatımızı yüzde 18,4’lük artışla 809 milyon dolardan 959 milyon dolara çıkardık. Yılın son 4 aylık döneminde göstereceğimiz performansla 1,5 milyar dolar ihracat hedefine ulaşacağız. İzmir’de 1990’lı yıllarda düzenlenen Pret Hazırgiyim ve Moda Fuarları İzmir Moda Endüstrisinin gelişiminde ve ihracatta 1,5 milyar dolar seviyelerine gelmesinde çok önemli bir misyon üstlenmişti. Fashion Prime Fuarı, sektörümüzün yeni bir sıçrama yapmasına ve ihracatta önümüzdeki yıllarda 3 milyar dolar seviyesine gelmesine büyük katkı sağlayacak” şeklinde konuştu. 

EHKİB Başkan Yardımcısı ve Dış Pazar Stratejileri Geliştirme Komitesi Başkanı Seray Seyfeli, Alım Heyeti organizasyonu ile eş zamanlı olarak Türkiye’de yerleşik Mümessil firmalarla ikili iş görüşmelerini de 15 Eylül’de FASHION PRIME Tekstil, Hazır Giyim Tedarikçileri ve Teknolojileri Fuarı’nda gerçekleştireceklerini belirtti

13 mümessil firmayla, ihracatçı firmaları bir araya getireceklerine temas eden Seyfeli, “Alım Heyeti ve Mümessil firma görüşmeleri ile İzmir Fashion Prime Fuarı’nın içeriğini zenginleştirme çabası içinde olacağız. Egeli hazırgiyim firmalarımız mümessil firmalarla ikili görüşmelere yoğun ilgi gösterdi. İkili görüşme takvimimiz ilana çıktığımız ilk günde doldu.” diye görüşlerini özetledi. 

Moda endüstrisine Alım Heyeti desteği

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!