1. Haberler
  2. Asayiş
  3. Narkotik ve Psikotrop Madde Kaçakçılığı (Kubar Esrar)

Narkotik ve Psikotrop Madde Kaçakçılığı (Kubar Esrar)

1. Giresun ili Bulancak İlçesi Duttepe köyünde ikamet eden A.K. isimli şüphelinin uyuşturucu madde ticareti yaptığı duyumu

featured
Google'da Abone Ol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1. Giresun ili Bulancak İlçesi Duttepe köyünde ikamet eden A.K. isimli şüphelinin uyuşturucu madde ticareti yaptığı duyumunun alınması üzerine 23 Ocak 2019 günü saat 14.30 sıralarında şüpheli şahsın ev ve eklentilerinde İl J.K.lığı KOM Ş.Md.lüğü ve Bulancak İlçe J.K.lığı ekiplerince yapılan müşterek arama neticesinde; (4.800) gr kubar esrar* (250) gr kenevir tohumu ile (1) adet 9 mm çapında el yapımı ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait (8) adet fişek ele geçirilmiştir.

2. Olayla ilgili olarak C.Savcısının talimatı ile şüpheli A.K. ve bu şahısla bağlantılı olan R.Y. isimli (2) şüpheli gözaltına alınarak adli tahkikata başlanılmıştı

HABER: GÖNÜL AYDIN

GİRESUN ORDU TEMSİLCİSİ

Narkotik ve Psikotrop Madde Kaçakçılığı (Kubar Esrar)
Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!