Namaz vakitleri — TRABZON
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Eğitim
  3. Özel Çocuklar Bağımsızlığa Koşuyor

Özel Çocuklar Bağımsızlığa Koşuyor

Zafer Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmen ve öğrencileri tarafından yürütülen e Twinning projesi kapsamında öğrencilerin bağımsız yaşam becerilerinin yanı sıra sosyal becerilerinin geliştirmesi amaçlanıyor.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Özel Çocuklar Bağımsızlığa Koşuyor

“Bağımsızlığa Koşan Çocuklar” e-Twinning Projesinde Türkiye’den 7, Romanya’dan 8 ortak üye tarafından yürütüldüğünü belirten Proje Koordinatörü Jale Kirman Faki, “Özel gereksinimli öğrencilerimiz için hazırlanan e Twinning projesi ile öğrencilerimizin kendisiyle benzer eğitim ortamında eğitim gören akranlarıyla ulusal ve uluslararası boyutta ortak çalışmalar yürütmesini, etkileşim içine girmesini sağlamak, ortaklarımızla yapacağımız çalışmalarla öğrencilerimize kazandırmak istediğimiz becerileri daha etkin bir şekilde vermek için yola çıktık.” dedi.

Ortak ürünlerin, işbirlikçi çalışmaların yaygın bir şekilde kullanıldığı projede öğrenciler sürece etkin bir şekilde katıldığını belirten Zafer Özel Eğitim proje koordinatörü Ali Haydaroğlu, “Takvim hazırlama, ortak pano etkinliği, farkındalık günü etkinlikleri, meydan okuma videoları gibi çok sayıda ürün proje boyunca öğrencilerimizle birlikte yürütülmüştür. Proje sürecinde öğrencilerimiz akademik anlamda, öğretmenlerimiz mesleki anlamda gelişmişlerdir. “şeklinde konuştu.

Özel Çocuklar Bağımsızlığa Koşuyor

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!