1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. PARK VE BAHÇELERE BAKIM ÇALIŞMASI YAPILIYOR

PARK VE BAHÇELERE BAKIM ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Akçaabat Belediyesi ilçe sınırları içinde bulunan park ve bahçelerde bakım çalışmalarına devam ediyor.

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akçaabat Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün çalışmaları hakkında bilgiler vererek “Daha yeşil bir Akçaabat için çalışmalara devam ediyoruz” dedi.

Yeşil alan ve park alanlarının yapım ve bakımı, ortak alana hizmet veren kaldırımlarda yabani otların temizliği ve çimlerin biçilmesi, ağaç budama, elektrik ve sulama sistemlerinin oluşturulması iş güvenliğini de dikkate alarak, ilçenin yeşillendirilmesi ve çehresinin güzelleştirilmesi adına birçok alanda hizmet veren Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz güzel işlere imza atıyor.

Yeşil alanlara ve çevreye verdikleri önemden bahseden Başkan Ekim şunları söyledi; “2021’de yapılacak çalışmaların daha iyi, daha güzel nasıl yapılacağı konusunda da planlamalar yapıyoruz. 2020’de sahada fen işlerimiz, park bahçeler, temizlik işleri ve diğer ekiplerimiz ile Akçaabat’ta dolu dolu hizmet vererek geçirdik. Öncelikle bu süreçte sahada gece gündüz sıcak-soğuk demeden emek veren tüm personelimi tebrik ediyorum. Bizler geleceğe umutla bakarak, Akçaabat için aşkla ve şevkle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

PARK VE BAHÇELERE BAKIM ÇALIŞMASI YAPILIYOR

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!