1. Haberler
  2. Eğitim
  3. RİZE MERKEZ TOBB İLKOKULUNDA TOPLUM YARARINA ÖRNEK BİR ÇALIŞMA DAHA

RİZE MERKEZ TOBB İLKOKULUNDA TOPLUM YARARINA ÖRNEK BİR ÇALIŞMA DAHA

Rize merkez Türkiye Odalar Borsalar Birliği ilkokulu 2 H sınıfı, okul Müdür yardımcısı Selçuk MOLLAMERTOĞLU liderliginde ve 2 H sınıfı öğretmeni Ömer KESKİN koordinatörlüğünde örnek sayılabilecek toplum yararına bir çalışmaya imza attılar.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


RİZE MERKEZ TOBB İLKOKULUNDA TOPLUM YARARINA ÖRNEK BİR ÇALIŞMA DAHA

Dilek ONAY CAN

SOSYAL OKUL PROJESİ kapsamında büyük bir sosyal sorumluluk örneği sergileyen Okul İdaresi ve görevli öğretmenler 23 Nisan Çocuk Bayramı’nın hemen ertesi gününde ” DEDE NENE TORUN BULUŞMALARI PROJESİNİ” hayata geçirdiler.

Bu anlamda Aile Sosyal politikalar İl Müdürlüğü Fındıklı Huzurevi Yaşlı ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler.
Bu çocuklar yaşlıların ellerini öperek hayır dualarını aldılar.

Ayrıca Milli manevi duyguları içeren şiirleri ezbere okuyarak onların gönüllerini fethettiler.
Huzurevi sakinlerinin memnuniyetini gözlerinden görmek mümkündü.

Görevli öğretmenlerden Ömer KESKİN ve okul Müdür yardımcısı Selçuk MOLLAMERTOĞLU Fındıklı yaşlı bakım  istasyon Merkezi müdürü Osman AY beyefendiye destek ve katkılarından dolayı teşekkür ettiler.

RİZE MERKEZ TOBB İLKOKULUNDA TOPLUM YARARINA ÖRNEK BİR ÇALIŞMA DAHA

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!