Namaz vakitleri — TRABZON
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Spor
  3. Sarıyer maçı hazırlıklarımız başladı,

Sarıyer maçı hazırlıklarımız başladı,

Takımımız 24 Mart Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Sarıyer maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından bugün yaptığı çalışma ile başladı.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Takımımız 24 Mart Çarşamba günü deplasmanda oynayacağı Sarıyer maçının hazırlıklarına 1 günlük iznin ardından bugün yaptığı çalışma ile başladı. Teknik Direktörümüz Bayram Toysal yönetiminde yapılan antrenman ısınma hareketleri ile başladı.

Daha sonra Core çalışması yapan ekibimiz, son bölümde dar alanda mini turnuva yaptı. Turnuvayı Batuhan’ın kaptanlığı yaptığı takım kazandı. Antrenmanı başkanımız Celil Hekimoğlu ve yönetim kurulu üyelerimizden Kadir Kantekin, Ersu Kalfa ve Melih Hekimoğlu da izledi.

Sarıyer maçı hazırlıklarımız başladı,

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!