1. Haberler
  2. Teknoloji
  3. TEKNOFEST İnsansız Deniz Araçları Yarışması’nda Şampiyon KTÜ!

TEKNOFEST İnsansız Deniz Araçları Yarışması’nda Şampiyon KTÜ!

Mersin’de bu yıl ilk kez düzenlenen “TEKNOFEST İnsansız Deniz Araçları Yarışması”na, Karadeniz Teknik Üniversitesi Creatiny Su Üstü Takımı damgasını vurdu.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


TEKNOFEST İnsansız Deniz Araçları Yarışması’nda Şampiyon KTÜ!

Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Creatiny Su Üstü Takımı, bu yıl ilk kez Mersin’de düzenlenen “TEKNOFEST İnsansız Deniz Araçları Yarışması”nda fırtına gibi esti. Sürmene Deniz Bilimleri Fakültesi Öğr. Üyesi Doç. Dr. Dursun Murat Sekban’ın danışmanlığını üstlendiği; Hacer Ceylan (Kaptan), Selin Çayır, Oğuz Mutlu, Kemal Aybars Işık, Samet Buğrahan Altay, Denizhan Şen (Mekanik Sorumlusu), Şafak Şengül, Berat Keskin, Ahmet Sarı (Elektronik Sorumlusu), Ceren Yedican ve Irmak Ezgi Çimen’den oluşan Creatiny Su Üstü Takımı, manuel ve otonom sürüş görevlerini başarı ile tamamlayarak TEKNOFEST İnsansız Deniz Araçları Yarışması Şampiyonu oldu.

TEKNOFEST İnsansız Deniz Araçları Yarışması’nda Şampiyon KTÜ!

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!