Namaz vakitleri — TRABZON
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Spor
  3. TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DAN BÜYÜK BAŞARI

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DAN BÜYÜK BAŞARI

Trabzon Büyükşehir Belediyespor tarih yazmaya devam ediyor. Bulgaristan’ın Başkenti Sofya’da düzenlenen 2023 Taekwondo Avrupa Kulüpler Şampiyonasında finale çıkan

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR'DAN BÜYÜK BAŞARI

İlk Türk takımı olmayı başaran Trabzon Büyükşehir Belediyespor sporcusu Ferhat Muhammet Saroğlu, 2. olarak şehrimize büyük gurur yaşattı. Belediyespor adına 80 kg.’da yarışan Saroğlu Türkiye’yi temsil eden ilk sporcu oldu. 
Trabzon Büyükşehir Belediyespor Teakwondo genel kaptanı Fen İşleri Daire Başkanı Dr. Murat Öztürk, “Turnuvada büyükler kategorisinde final oynayan ilk Türk takımı olduk. Gönlümüz elbette birincilikten yanaydı ama sporcumuz muhteşem performansı ile 2. Olarak bir ilki başarmış oldu. Ben hem sporcumuzu hemde onu bu müsabakalara hazıorlayan hocalarımızı tebrik ediyorum. Göreve geldiğimizde Büyükşehir Belediye Başkanımız Murat Zorluoğlu, Trabzon’da spora ve sporculara özel önem verilmesi gerektiği talimatını her defasında bizlere iletti. Sayın Başkanımıza bizlere verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 
Spora ve sporcuya verdiği önemi bir kez daha gösteren Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, tarihinde ilk kez Teakwondo Avrupa Kulüpler Şampiyonasına kalan Trabzon Büyükşehir Belediyespor’u ve 2. olan Ferhat Muhammed Saroğlu’nu tebrik etti.

TRABZON BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR’DAN BÜYÜK BAŞARI

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!