
Şube Başkanı Mesut İskenderoğlu öncülüğündeki heyet, gün boyunca önemli ziyaretler gerçekleştirerek Trabzon’un geleceğine yönelik istişarelerde bulundu.
Programın ilk durağı MÜSİAD Ankara Şubesi oldu. Gerçekleştirilen ziyarette, Şube Başkan Yardımcısı Sn. Ömer Bulut ile bir araya gelinerek iki şube arasında iş birliği imkanları değerlendirildi. Görüşmede yürütülen projeler ve yeni dönem hedefleri üzerine kapsamlı fikir alışverişi yapılırken, karşılıklı dayanışma ve ortak çalışma vurgusu ön plana çıktı.
Ankara temasları kapsamında heyet, TBMM Ulaştırma, Altyapı ve Turizm Komisyonu Başkanı, Trabzon Milletvekili Sn. Adil Karaismailoğlu ile de bir araya geldi. Görüşmede Trabzon’un özellikle turizm alanındaki potansiyeli, yatırım fırsatları ve bölgesel kalkınma başlıkları ele alındı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Milletvekili Karaismailoğlu, Trabzon’un gelişimi için kamu ve iş dünyasının birlikte hareket etmesinin önemine dikkat çekti.
Heyetin son durağı ise Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Sn. Abdulkadir Uraloğlu oldu. Ziyarette Trabzon’un ulaşım altyapısı ile ticari gelişimi üzerine değerlendirmeler yapıldı. Şehrin üreten, büyüyen ve ihracatla gücünü artıran Trabzon’umuz için el ele vererek şehrimizin potansiyelini yukarı taşıyacak adımları kararlılıkla atmaya devam edeceklerini dile getiren Bakan Uraloğlu: “Trabzon’umuza değer katan iş insanlarımızı bakanlığımızda görmekten duyduğumuz memnuniyeti belirtmek isterim. Buradan tüm Trabzon’umuza selamlarımı gönderiyorum” dedi.
Ziyaretlerin ardından değerlendirmede bulunan MÜSİAD Trabzon Şube Başkanı Mesut İskenderoğlu, Trabzon’un kalkınması için ortak akıl ve güçlü iş birliğinin önemine vurgu yaparak “Trabzon’umuzun üretim gücünü artırmak, turizm potansiyelini daha etkin değerlendirmek ve şehrimizi her alanda daha ileriye taşımak adına çalışmalarımıza kararlılıkla devam ediyoruz. İş dünyası olarak üzerimize düşen sorumluluğun bilincindeyiz. Birlik ve beraberlik içinde hareket ederek şehrimizin gücünü daha yukarı taşıyacağız.” ifadelerini kullandı.
Ziyaretlere; Müsiad Trabzon Şube Başkanı Mesut İskenderoğlu, Başkan Yardımcıları, Elif Çakır, Mehmet Arslan, Nihat Yılmaz, Genel Sekreter Emre Selim ve Yönetim Kurulu Üyesi Kadir Çapoğlu Katıldı.



