1. Haberler
  2. Spor
  3. TRABZONSPORUMUZUN VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ

TRABZONSPORUMUZUN VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ

Hafta sonu oynanan Fenerbahçe – Trabzonspor karşılaşmasında yaşananlar, Türk futbolunun yıllardır içinde bulunduğu kaosu bir kez daha kamuoyunun gözleri önüne sermiştir.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


TRABZONSPORUMUZUN VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ

Trabzonspor’un hakkı açık biçimde yenilmiş, bu durum tüm spor kamuoyu ve yorumcular tarafından da dile getirilmiştir.

Tüm bunlar yaşanırken Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Metin Genç, her zaman olduğu gibi yine Trabzonsporumuz’un hakkını savunmuştur.

Trabzon Reel Sektör Platformu olarak, Büyükşehir Belediye Başkanımızın yanında olduğumuzu vurguluyoruz. Trabzonspor’un bu kirli düzene karşı savaşının yanında olduğumuzu bir kez daha yineliyor; Türk Futbolunu yönetenleri adaletli olmaya ve görevlerini hakkaniyetle yapmaya davet ediyoruz.

TRABZON REEL SEKTÖR PLATFORMU

Trabzon Ticaret ve Sanayi Odası

Trabzon Ticaret Borsası

Of Ticaret ve Sanayi Odası

Trabzon Esnaf ve Sanatkârlar Odaları Birliği

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği

TRABZONSPORUMUZUN VE BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!