Namaz vakitleri — TRABZON
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. Vatandaştan döviz rezervi tepkisi: Cehennemin dibine satsınlar

Vatandaştan döviz rezervi tepkisi: Cehennemin dibine satsınlar

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara’da Ulus esnafını ziyaret etti. Vatandaşların gündeminde Merkez Bankası’nın satılan döviz rezervleri vardı.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara’da Ulus esnafını ziyaret etti. Vatandaşların gündeminde Merkez Bankası’nın satılan döviz rezervleri vardı.

’128 milyar dolar İstanbul’u satın alır’

Destek verilmemesinden yakınan bir esnaf Babacan’a şunları söyledi:

“Bu hükümet bizi batırdı. 128 milyar doları nereye götürdüler? 128 milyar dolar İstanbul’u satın alır. Vallahi ayıp bir şey. ‘Vatandaşa bu kadar para verdim’ diyor. Ben esnaf adamım, devlete vergi veriyorum. Bana 500 Lira vermedi. Avrupa parayı yağdırıyor, burada 1 Lira yok.”

’Alışveriş yapamıyorum, kuruttular bizi’

Alışveriş yapamadığını söyleyen bir vatandaş ise döviz rezervlerinin nereye satıldığını soranların soruşturulmasını Babacan’a şu sözlerle şikayet etti:

“Alışveriş yapamıyorum, emekliyim. Kuruttular bizi. 128 milyar dolar nerede deyince hapse giriyor millet. Sattık diyor, cehennemin dibine satsınlar ya. Bittik biz, bittik.”

Vatandaştan döviz rezervi tepkisi: Cehennemin dibine satsınlar

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!