1. Haberler
  2. Gündem
  3. Vehbi Koç Deprem Bölgesinde

Vehbi Koç Deprem Bölgesinde

Trabzon’un tanınmış iş insanları arasında olan Vehbi Koç, Kahramanmaraş merkezli 10 ili etkileyen Asrın felaketinde depremzedelere yardım etmeye devam ediyor.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Vehbi Koç Deprem Bölgesinde

Türkiye’de 6 Şubat’ta Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan Merkezli 10 ili etkileyen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerin meydana gelmesi sonucu 10 ilde çok sayıda binanın yıkıldığı bölgede, evlerine giremeyen vatandaşların ihtiyaçlarına yardım eli uzatan Koç, felaketin meydana geldiği yerlerde desteklerini hummalı şekilde sürdürmeye devam ediyor.

Koç, çalışmalarına binlerce kişiye günlük sıcak yemek hizmetiyle başladı. Ardından yardım kampanyasına maddi destekte bulundu. Deprem bölgesinde acil ihtiyaçları karşılamak ve çocuklara yönelik hediyelerden oluşan bir tırlık malzemeyi ihtiyaç sahiplerine ulaştırmak üzere bölgeye intikal etti. Ağırlıklı olarak erzak, kadın ihtiyaçları, hijyen ürünleri ve çocuklar için bolca oyuncağı deprem bölgesindeki ihtiyaç sahiplerine ulaştırdı. Koç, bölgeye toplamda 1 Milyonun üzerinde bir yardımda bulunarak bu zorlu zamanda yardıma ihtiyacı olan depremzedelere yardım eli uzattı.

Vehbi Koç Deprem Bölgesinde

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!