1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. Yomra Belediyesi’nden 50 Milyonluk Beton Yatırımı

Yomra Belediyesi’nden 50 Milyonluk Beton Yatırımı

featured
Google'da Abone Ol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yomra Belediyesi, gerçekleştirdiği yaklaşık 50 milyon TL tutarındaki beton ihalesinin ardından ilçe genelinde kapsamlı beton yol çalışmalarına başladı. Program kapsamında tüm mahallelerde ihtiyaç duyulan noktalarda etap etap betonlama çalışmaları gerçekleştirilecek.

Çalışmaların ilk etabı Yokuşlu Mahallesi Abdioğlu Kümeevleri Mevkii ile Taşdelen Mahallesi Örgülü Mevkii’nde başladı. Belediye Başkanı Mustafa Bıyık da çalışmaları yerinde inceleyerek ekiplerden yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

İncelemelerin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Bıyık, vatandaşların güvenli ve konforlu ulaşımını öncelediklerini belirterek, “Yaklaşık 50 milyon TL’lik beton ihalesiyle ilçemizin dört bir yanında ihtiyaç duyulan yolları etap etap betonlayacağız. Amacımız, mahallelerimizin ulaşım standardını yükseltmek ve vatandaşlarımıza daha güvenli, daha uzun ömürlü yollar kazandırmaktır. Programımız doğrultusunda tüm mahallelerimizde çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz.” dedi.

Yomra Belediyesi ekipleri, belirlenen program çerçevesinde ilçe genelindeki betonlama çalışmalarına önümüzdeki günlerde de devam edecek.

Yomra Belediyesi’nden 50 Milyonluk Beton Yatırımı
Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!