1. Haberler
  2. Siyaset
  3. Mahallesinde Cumhur ittifakına oy istedi

Mahallesinde Cumhur ittifakına oy istedi

Yerel seçim sürecinde Trabzon'un her ilçesinde ve mahallesinde çalışmalar yaparak Cumhur ittifakının başarılı olması için gayret gösteren MHP Trabzon İl Başkanı Ömer Ayar, Maçka'da kendi mahallesi Bahçekaya'da vatandaşlarla iftar programı ve çay sohbetinde buluştu.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


Mahallesinde Cumhur ittifakına oy istedi

Gayet nezih ve samimi bir ortamda geçen buluşmada konuşan MHP Trabzon İl Başkanı Ayar, “Seçimlerde artık sona gelindi. Söz vatandaşta. En güzel en doğru kararı sizler, yani halkımız verecek. Ben inanıyorum ki bu şehrin güzel insanları istikrardan, huzurdan, güvenden, başarılı belediye hizmetlerinden yani Cumhur ittifakından yana oy kullanacak” şeklinde konuştu.

Mahallesinde Cumhur ittifakına oy istedi

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!