1. Haberler
  2. Siyaset
  3. BAŞKAN EKİM’DEN SEÇİM SONRASI TEŞEKKÜR ZİYARETİ

BAŞKAN EKİM’DEN SEÇİM SONRASI TEŞEKKÜR ZİYARETİ

31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde, Akçaabatlıların teveccühü ile yeniden Akçaabat Belediye Başkanlığı’na seçilen mevcut Belediye Başkanı Osman Nuri Ekim, seçim sonrası teşekkür ziyaretlerinde bulundu.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


BAŞKAN EKİM’DEN SEÇİM SONRASI TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Akçaabatlıların büyük desteğini alarak yeniden Belediye Başkanı olan Osman Nuri Ekim, 31 Mart seçimlerinin ardından ilk mesai gününden itibaren Akçaabat’taki vatandaşları ve esnafları ziyaret ediyor; onlara desteklerinden dolayı teşekkür ediyor.

Birlik ve beraberlik içerisinde yeni dönemde Akçaabat’ı zirveye taşıyacak işleri yediden yetmişe tüm Akçaabatlıların destekleriyle hayata geçireceklerini dile getiren Başkan Ekim, “Yeni dönemde Akçaabatlılarımızın teveccühüne yeniden mazhar olduk. Hemşehrilerimizin güvenlerini ve desteklerini hiçbir zaman boşa çıkarmadık, yine çıkarmayacağız. İlk günkü aşkla, azimle ve kararlılıkla hep birlikte Akçaabat’ımız ve Akçaabatlılarımız için çalışmaya devam edeceğiz. Şehrimizdin ve hemşehrilerimizin ihtiyaçlarını çok iyi biliyoruz. Tüm mahallelerimizi detaylı bir şekilde analiz ettik. Yeni dönemde devam eden işlerimizi tamamlayacağız, eksikliklerimizi gidereceğiz ve Akçaabat’ımız için tasarladığımız yeni projelerimizi Allah’ın izniyle birlikte hayata geçireceğiz. Tüm Akçaabatlı hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Yeni dönemde Akçaabat’ımız şahlanacak.” Dedi.

BAŞKAN EKİM’DEN SEÇİM SONRASI TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!