1. Haberler
  2. Dünya
  3. Trabzon’da dolandırıcılık oyununu polis bozdu

Trabzon’da dolandırıcılık oyununu polis bozdu

TRABZON’da, kendisini 'polis' olarak tanıtan telefon dolandırıcılarının talimatıyla, hesabında bulunan 200 bin TL’yi çekmek için bankaya giden kişi, görevlilerin durumu fark edip, polise bildirmesiyle dolandırılmaktan son anda kurtuldu.

featured
Google'da Abone Ol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Olay, öğle saatlerinde Ortahisar ilçesinde Kahramanmaraş Caddesi’nde meydana geldi. Kendisini polis olarak tanıtan dolandırıcılarla telefonda görüşen ismi öğrenilmeyen kişi, dolandırıcıların talimatları üzerine, hesabında bulunan 200 bin TL’yi çekmek için bankaya gitti. Kişinin hareketlerinden şüphelenen banka görevlileri, polis ekiplerine haber verdi. Bankaya gelen ekipler, vatandaşın dolandırıldığını tespit etti. Sürekli telefonla görüşme halinde olan kişi, hesaplarına bloke konulması sağlanıp dolandırılmaktan son anda kurtarıldı.  Polis dolandırıcıları yakalamak için çalışma başlattı.

 

Trabzon’da dolandırıcılık oyununu polis bozdu
Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!