1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. DKİB Başkanı Selçuk İskender’den 1 Mayıs Mesajı BÖLGEMİZİN GÜCÜ  EMEKÇİMİZİN ALIN TERİDİR

DKİB Başkanı Selçuk İskender’den 1 Mayıs Mesajı BÖLGEMİZİN GÜCÜ  EMEKÇİMİZİN ALIN TERİDİR

Doğu Karadeniz İhracatçılar Birliği (DKİB) Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk İskender, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü vesilesiyle yayınladığı mesajda, bölge ihracatının rekorlara imza atmasındaki en büyük payın işçilere ve emekçilere ait olduğunu vurguladı.

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


DKİB Başkanı Selçuk İskender’den 1 Mayıs Mesajı  BÖLGEMİZİN GÜCÜ  EMEKÇİMİZİN ALIN TERİDİR

İHRACATIN DİNAMOSU EMEKTİR

Başkan İskender, mesajında üretimin her aşamasında emeğin kutsallığına değinerek, “Doğu Karadeniz Bölgesi olarak dünya pazarlarında söz sahibi olmamızı sağlayan en temel unsur, fabrikalarımızda, tarlalarımızda ve lojistik merkezlerimizde özveriyle çalışan kardeşlerimizin emeğidir. İhracat rakamlarındaki her artışta, çalışanlarımızın alın teri ve büyük gayreti bulunmaktadır.” dedi.

SÜRDÜRÜLEBİLİR KALKINMA 
VE DAYANIŞMA VURGUSU

Güçlü bir ekonomi için işçi ve işveren arasındaki dayanışmanın önemine dikkat çeken Başkan İskender, “Karadeniz’in ihracat potansiyelini katma değere dönüştüren gizli kahramanlar işçilerdir. Daha müreffeh bir Türkiye ve bölge için üretimin sürekliliği, emeğin hak ettiği değeri görmesiyle mümkün olacaktır. Ülkemizin kalkınması için emek veren, üreten ve değer katan tüm işçilerimizin 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nü en içten dileklerimle kutluyorum.” diye konuştu.

DKİB Başkanı Selçuk İskender’den 1 Mayıs Mesajı BÖLGEMİZİN GÜCÜ  EMEKÇİMİZİN ALIN TERİDİR

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!