1. Haberler
  2. Kültür
  3. ELİF DÜĞÜN SEZONUNU AÇTI

ELİF DÜĞÜN SEZONUNU AÇTI

5 sezondur istikrarlı yayınını bozmadan yoluna devam eden Elif isimli günlük dizi film, kemikleşen takipçilerine sadece ülkemizde değil satıldığı 52 ülkede yenilerini ekliyor.

featured
Google'da Abone Ol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

5 sezondur istikrarlı yayınını bozmadan yoluna devam eden Elif isimli günlük dizi film, kemikleşen takipçilerine sadece ülkemizde değil satıldığı 52 ülkede yenilerini ekliyor. Senaryosu, oyunculukları ve çekim kalitesiyle izleyiciyi ekrana bağlayan Elif isimli günlük dizi, acıların yanında mutlulukları da en güzel şekilde yansıtıyor. Sevilen oyuncular Uğur Özbağı ve Melis Koç ekranlardaki aşklarını mutlu sona taşıyan senaristlere bir sürprizde yönetmen Ece Tahtalıoğlu Pertez tarafından geldi. Gerçek bir düğün havasında organizasyonunu yapan Ece Tahtalıoğlu Pertez, hiç kesmeden ve herkesi gerçek bir düğüne gelmişcesine serbest bırakarak gerçekleştirdiği belkide ekranların en gerçekçi düğün sahnesi çekti. Beyaz gelinliği ile nikâh masasına oturan Melis Koç tarafından gelmeyen açıklama Uğur Özbağı tarafından “Hayatımda ilk defa damatlık giydim ve nikâh masasına oturdum. Bu rolde olsa bacaklarım titredi, müthiş bir heyecandı evlilik beni korkuttu mu yoksa farklı bir mutluluk mu anlayamadım” diyerek geldi.

YEŞİL YAPIM BASIN DANIŞMANI

SELÇUK AKA

ELİF DÜĞÜN SEZONUNU AÇTI
Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!