1. Haberler
  2. Ekonomi
  3. TEFİK GÖKSU’YA BİR KINAMADA TRABZON BAROSUNDAN

TEFİK GÖKSU’YA BİR KINAMADA TRABZON BAROSUNDAN

Esenler Belediye Başkanı Mehmet Tevfik GÖKSU’ nun İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ekrem İMAMOĞLU’ nu karalamak amacıyla yaptığı konuşmada “Rum ve Trabzon” vurgusu yapması kabul edilemez.

featured
Google'da Abone Ol
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnsanları etnik kimlik ve kökenlerine, din ve mezhep tercihlerine göre olumsuz bir şekilde nitelemek ve bunlar üzerinden hakaret etmek öncelikle insan hak ve özgürlüklerine aykırıdır. Bir belediye başkanının siyasi rant için dil, din, köken ayırımı yaparak ırkçı bir dil kullanması nefret suçu ve insanlık suçu olup, ayrıca kendi adına da son derece üzücü bir durumdur.

Esenler Belediye Başkanını halkı kin ve düşmanlığa sevk edecek söylemlerde bulunmamaya, insan hak ve özgürlüklerine saygılı olmaya ve kullandığı dil için herkesten özür dilemeye davet ediyoruz. 

TRABZON BAROSU BAŞKANI 

AV. SİBEL SUİÇMEZ

TEFİK GÖKSU’YA BİR KINAMADA TRABZON BAROSUNDAN
Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!