1. Haberler
  2. Gündem
  3. EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİLERİNE BİLGİLENDİRME YAPILDI

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİLERİNE BİLGİLENDİRME YAPILDI

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

“Bağımlılıkla daha etkin şekilde mücadele etmek için Yeşilay derneği aracılığıyla Çarşı ve Mahalle Bekçilerimize üç gün boyunca Emniyet Müdürlüğümüzün brifing salonunda bilgilendirme yapıldı.”

Yeşilay bünyesinde Alkol ve madde bağımlılığı ile mücadele amacıyla kurulan (YEDAM) Yeşilay Danışma Merkezinin işlevi ve kapsamı, bağımlılıkla ilgili yapılan çalışmalar hakkında Yeşilay yetkililerince Emniyet Müdürlüğümüz Brifing Salonunda toplam 150 çarşı ve mahalle bekçilerimize sunumlarla bilgilendirme yapıldı.

Program bitiminde Emniyet Müdürümüz Metin ALPER, Yeşilay Derneği yetkililerine yaptıkları bilgilendirmelerden dolayı teşekkür ederek, yeni kurulan YEDAM merkezinin hayırlı olması temennisinde bulundu.

EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ ÇARŞI VE MAHALLE BEKÇİLERİNE BİLGİLENDİRME YAPILDI

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!