1. Haberler
  2. Magazin
  3. SABIRSIZLANIYORUM DİLAN OKTAŞ KOLLARI SIVADI

SABIRSIZLANIYORUM DİLAN OKTAŞ KOLLARI SIVADI

Almanya’da yaşayan ve Miss Turkuaz Top Model 2017 yarışmasıyla bilinen Dilan Oktaş ,yeni projelerini hayata geçirmek için sabırsızlanıyor.

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Almanya’da yaşayan ve Miss Turkuaz Top Model 2017 yarışmasıyla bilinen Dilan Oktaş ,yeni  projelerini hayata geçirmek için sabırsızlanıyor.

Bugüne kadar birçok etkinlikte yer alan ve birçok ünlü firmanın kataloglarını süsleyen güzel top model,aylardır Almanya’da ki evinde karantinadaydı.Karantina günlerinde bol bol spor yapan ve kitap okuyan Dilan Oktaş, yeni projelerine de çalışma fırsatı buldu. Karantinadan sonra projelerini hayata geçirecek olan Oktaş, ‘Projelerimin büyük beğeni toplayacağına inanıyorum. Hayranlarım karşılarında başka bir Dinan Oktaş görecekler’dedi.

KARANTİNA GÜNLERİNDE TEKLİF YAĞMURU

Karantinada hergün birçok dizi,katalog ve sinema filmi teklifi aldığını belirten Oktaş, ‘Bu teklifleri de değerlendiriyorum. İnşallah önümüzdeki aylarda Türkiye’ye gideceğim’şeklinde konuştu.

DİLAN OKTAŞ KİMDİR?

1993 doğumlu manken, model Dilan Oktaş Almanya Düsseldorf‘ta dünyaya gelmiştir. Almanya’da Miss Turkuaz Top Model 2017 yarışmasına katılmış ancak 2018 yılında Top Model Şartnamesine uymadığı gerekçesi ile diskalifiye olduğu açıklanmıştır. Gerekçesi ise, Miss Turkuaz bünyesinde yapılmış olan sözleşme ve uyarılara rağmen bir defileye haber ve bilgi vermeden katılması nedeniyle tacının geri alındığı belirtilmiştir.

SABIRSIZLANIYORUM DİLAN OKTAŞ KOLLARI SIVADI

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!