1. Haberler
  2. Magazin
  3. İKİ FİLMİDE BEKLEMEDE

İKİ FİLMİDE BEKLEMEDE

Ekranların güzel yüzü İrem Büğrüoğlu, güzelliğinin yanında ekranlarda rol aldığı yapımlardaki oyunculuğuyla çok konuşulan isimler arasına girdi.

featured
Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Ekranların güzel yüzü İrem Büğrüoğlu, güzelliğinin yanında ekranlarda rol aldığı yapımlardaki oyunculuğuyla çok konuşulan isimler arasına girdi.

Sinemada yer almanın kendisi için çok önemli olduğunu ifade eden İrem Büğrüoğlu, iki film çekmesine rağmen pandemi nedeniyle beklemede olduklarını sözlerine ekledi. Yönetmen koltuğuna Bilal Kalyoncu’nun oturduğu “Malazgirt 1071” ve yönetmenliğini  Birol güven’in yaptığı  “Dijital esaret” isimli sinema filmlerinde rol alan İrem Büğrüoğlu, televizyonun ayrı bir dünya ama sinema perdesinin kendisi için bir heyecan olduğu vurgusunu yaptı. 21 yaşındaki başarılı oyuncu mümkün olduğunca çok çalışma peşinde olduğunu dile getirirken “Oyunculuk set de öğreniliyor ve ben iyi isimlerle iyi projelerde olmaya dikkat ediyorum çünkü her çalışmada yönetmenden, oyuncu arkadaşlarımdan ve set çalışanlarından hep bir şeyler öğreniyorum, benim için başarıya giden yol ders almaktan geçiyor” dedi.

BASIN DANIŞMANI

SELÇUK AKA

İKİ FİLMİDE BEKLEMEDE

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!