Namaz vakitleri — TRABZON
  • İmsak 00:00
  • Güneş 00:00
  • Öğle 00:00
  • İkindi 00:00
  • Akşam 00:00
  • Yatsı 00:00
  • Sonraki namaza kalan süre
    00
    SAAT
    :
    00
    DAKİKA
    :
    00
    SANİYE
  1. Haberler
  2. Siyaset
  3. İYİ PARTİ İKİZDERE İLÇE BAŞKANI ALİ AYCİN’’BU PAHALILIK KIBRIS SAVAŞI DÖNEMİNDE YAŞANMADI’’

İYİ PARTİ İKİZDERE İLÇE BAŞKANI ALİ AYCİN’’BU PAHALILIK KIBRIS SAVAŞI DÖNEMİNDE YAŞANMADI’’

-Her gün artan fiyatlara karşı bir tepkide İYİ Parti İkizdere İlçe Başkanı gösterdi.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İYİ PARTİ İKİZDERE İLÇE BAŞKANI ALİ AYCİN’’BU PAHALILIK KIBRIS SAVAŞI DÖNEMİNDE YAŞANMADI’’

İSMET KÖSOĞLU

Yapılan zamların 1974 yılında ki Kıbrıs çıkarması döneminde dahi olmadığını söyleyerek tepki gösteren İkizdere İyi Parti İlçe Başkanı Ali Aycin yaptığı açıklamada şunları söyledi’’ bu yapılan beceriksizlik sonucu olsa gerek. Böyle bir zam TC Hükümetleri döneminde hiç görülmedi.1974 de o zamanki zor şartlar altında Kıbrıs’a yapılan çıkarmada dahi böyle pahalılık olmadı. Günümüzde savaş Ukrayna ile Rusya arasında oluyor ama darbesi Türkiye’ye vuruyor. Böyle bir şey olmamalı. AKP Hükümetinin döneminin sona erdiğinin işaretidir. Millet hayat standardında yaşamayı unuttu aç kalmamaya çalışıyor. Mutfak tüpü 300 lirayı geçti. Gıda maddeleri aldı başını gidiyor. Et, Süt, Yağ fiyatları uçtu. Sebzeden vazgeçtik zaruri gıdalar fahiş fiyattan alıcı bekliyor. Büyük Marketleri suçlayan hükümet niye akaryakıta iki günde bir zam yapıyor. Elektrik, doğalgaz fiyatını arttıran özel sektör değil Hükümettir. Yurtdışı bağımlılığı bahane edilmesin.

Hava yolu halkın yolu olmaktan çıktı

Gecen ay hizmete açtıkları Rize-Artvin Havalimanı ile övünülüyor, doğrudur güzel bir hizmet oldu, yapanlara teşekkür ederiz. Ama bilet fiyatlarının pahalılığı söylenmiyor. Uçağa bilet almak için en az 700 TL gözden çıkarmak lazım. Hani hava yolu halkın yoluydu. Uçak Halkın yolu olmaktan çıktı. Bunu AKP’lilerde gayet iyi biliyor ama sesleri Genel Başkanlarının korkusundan çıkmıyor. Her şeyin hesabı sandıktan sorulur’’ dedi.

İYİ PARTİ İKİZDERE İLÇE BAŞKANI ALİ AYCİN’’BU PAHALILIK KIBRIS SAVAŞI DÖNEMİNDE YAŞANMADI’’

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!