1. Haberler
  2. Bölgesel
  3. HAKKÂRİ’DE KAYAK SEZONUNU VALİ AÇTI

HAKKÂRİ’DE KAYAK SEZONUNU VALİ AÇTI

Mevsim olarak tüm yurtta kış olmasına rağmen çok az kar yağdı. Doğu ve Güneydoğuda en çok kar yağan şehirlerden olan Hakkâri’de kar yağmasıyla Kayak sezonun Vali açtı.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


HAKKÂRİ’DE KAYAK SEZONUNU VALİ AÇTI

İSMET KÖSOĞLU

Rize’de yıllar önce görev yapmış önemli ve çalışkan Kaymakamlardan birisi olan bugünkü Hakkâri Vali ve Belediye Başkanı İdris Akbıyık’ın katılımıyla kayak sezonu açıldı. Vatandaş ve sporcularımızın katılımıyla sezona açılan Mergabütan Kayak Merkezinde pist zirvesinden aşağı inen minik kayakçılar açtıkları Türk Bayrağını Vali/Belediye Başkanı İdris Akbıyık’a takdim ettiler. Vali İdris Akbıyık kendisine hediye edilen Türk Bayrağını öperek teslim aldıktan sonra Mergabütan Kayak Merkezinde vatandaş ve sporcularla kayak yaptı.

Kayak sezonunun başlamasıyla ilgili bir açıklamada bulunan Vali İdris Akbıyık’ ’ Hakkâri’de hayat var sloganımızı kayakta da yaşamak istiyoruz. Mergabütan Kayak Merkezimizde kayak yapacak kadar kar var ve sezonu açtık. Kayak severleri kaymak için Hakkâri’ye bekleriz. Hakkâri terörü geride bıraktı ve terör ile değil huzur ile anılmak istiyor. Kayak yapmak isteyen herkesi burada rahatlıkla misafir etmeye hazırız ve imkânımız vardır’’ dedi.

HAKKÂRİ’DE KAYAK SEZONUNU VALİ AÇTI

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!