1. Haberler
  2. Yaşam
  3. RİZE BELEDİYESİ HATAY’A 200 ÇADIRLIK ÇADIRKENT KURUYOR

RİZE BELEDİYESİ HATAY’A 200 ÇADIRLIK ÇADIRKENT KURUYOR

RİZE-Rize Belediyesi tarafından Hatay’da depremde evleri hasar görenler için çadır kent kuruyor.

Google'da Abone Ol
0
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala


RİZE BELEDİYESİ HATAY’A 200 ÇADIRLIK ÇADIRKENT KURUYOR

İSMET KÖSOĞLU

İçerisinde depremzedelerin tüm ihtiyaçlarını karşılayacak üniteleriyle birlikte 200 çadırlık çadır kent için Rize Belediyesi atölyesinde imalat çalışmaları devam ediyor.

Hazırlanan çadırların içerisinde yatak, soba, battaniye ve çeşitli ihtiyaç malzemeleri hazırda bulunacak. Depremzedelerin ısınma ihtiyaçları için yakacak odunlar da çadır kent malzemeleriyle birlikte Rize’den Hatay’a gidecek. Çadır kentin içerisinde depremzede vatandaşlarına hizmet verecek 1 adet seyyar mutfak, 2 adet 5’erli bay ve bayan seyyar tuvaletler, 2 adet 5’erli seyyar bay ve bayan banyolar yer alacak. Rize Belediyesi Atölyesi’nde imalatına devam edilen Çadır Kent malzemeleri 10 adet TIR ile Rize’den Hatay’a doğru yola çıkacak.

RİZE BELEDİYESİ HATAY’A 200 ÇADIRLIK ÇADIRKENT KURUYOR

Yorumlar kapalı.

Giriş Yap

Haberim Hamsi | Trabzon Haber ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!